WELCOME TO

EKHÖJDENS WEBLOG


2017-10-30
Snart sju veckor gamla...

Valparna fortsätter utvecklas fint båede mentalt och fysiskt, de har alla mycket god aptit och har nu ökat sin vikt ca 750%!

Rachel 1751g
Phoebe 1848g
Monica 1767g
Joey 1888
Ross 2113
Chandler 2045g


Viktutvecklingskurvan är fortfarande väldigt fin!


2017-10-28
Valphage monterad...

Trots det lite bistra vädret emellanåt får valparna vara ut en stund på dagen, och ganska snart insåg vi att valparna är väldigt nyfikna och orädda! En valphage måste upp snabbt!

Precis som Mangos förra kull är dessa valparna så här långt också väldigt orädda och framåt vilket vi givetvis är väldigt glada för! Kanske är de något senare i utvecklingen vilket speciellt märks att de först nu börjar upptäcka omgivningen och intressera sig för olika föremål. Men nu går det å andra sidan väldigt fort, de fick vara i valphagen en stund och undersöka lite nya föremål vilket de gjorde bra. Ingen av valparna har någon som helst miljörädsla när det gäller underlag eller att röra sig på instabilt eller halt underlag.Rachel ligger och vaktar fåret...


Mango håller koll på leken...


Monica med det svarta fåret...


På rad genom tunneln...

2017-10-23
Äntligen lite bättre väder...

Efter regn kommer solsken, därför passade vi på att ta ut valparna på en liten promenad i omgivningen! Lite försiktiga till att börja med och de rörde sig gärna i grupp, men detta gick snabbt över!

 


Det är bäst att vi håller ihop...


Full fart bland höstlöven...


Oj, vart tog de andra vägen! Bäst att hålla koll på flocken...

Back to weblog...